Onze missie

Onze dienstverlening rust op enkele belangrijke pijlers en staan centraal in alles wat we doen.

– Informeren en adviseren

Het is onze opdracht er voor te zorgen dat de verzekeringsproducten die wij u voorstellen tegemoet komen aan uw verwachtingen. De oplossingen die wij u voorstellen zijn het resultaat van een goede dialoog en een juiste screening van de behoeften.

– Onafhankelijkheid

Wij hebben geen enkele binding met verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een breed, deskundig en onafhankelijk advies garanderen. Inzake beleggingen bieden wij naast de Axa bankproducten tal van andere beleggingsmogelijkheden aan.

– Opvolging en evaluatie

Omdat uw situatie voortdurend evolueert, voeren wij op regelmatige tijdstippen controles op uw verzekeringsdossier. Na onderling overleg worden de nodige aanpassingen en optimalisaties uitgevoerd.

– Specialisatie

Wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied en laten u hiervan mee profiteren. Door onze ervaringen en know how weten wij als geen ander hoe we dossiers snel geregeld krijgen en met welke personen we ons het best omringen om ons doel te bereiken.

– Sterk team

Ons team ijvert altijd voor een accurate en klantvriendelijke aanpak van uw dossier. Iedereen bij Deblaere-Blancke heeft een brede kennis van bedrijfsgerichte en particuliere verzekeringen. Ook ons beleggingsteam volgt de marktevoluties nauwlettend op.